Funderingar kring livet & Internet

Hårborttagning och keratin hårförlängning?


skrivet den 19 nov av Admin, klockan:10:53
Jag har ett par nya frågor som jag har funderat på den senaste tiden, och hoppades att jag kunde slänga ut dem har för att få lite hjälp åt rätt riktning. Då kör vi!

Om man tycker att det börjar att dyka upp hår på konstiga ställen så verkar det som en smart idé att besöka en salong för hårborttagning. Är det här någonting som folk rekommenderar att man åtgärdat permanent? Gör det även ont när de gör sina "ingrepp" på en? Har haft problem med hår så länge som jag kan minnas och det känns som att det skulle vara skönt att åtgärda det så att mitt bekymmer försvinner för gott.

Samtidigt som jag har hår som jag vill bli av med så vill jag även få vackert långt hår på hjässan. Har tidigare använt clips för att förlänga håret men har senaste tiden läst lite om keratin hårförlängning. Sliter det här på håret eller inte alls? Har funnit olika svar på nätet men inget som övertygar mig. Blir lite orolig då jag inte vill skada mitt egna hår jag har på huvudet. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt